U bevindt zich hier

Inhoud

21.11.2017

Snelste en meest compacte PROFINET encoder in de wereld

Zeer nauwkeurig, dynamisch, snel, precies en compact

Wachendorff automatisering heeft de absolute encoder serie WDGA uitgebreid met de Industrial Ethernet interface PROFINET-IRT.
Met het nieuwe ontwerp van de WDGA58F, is Wachendorff erin geslaagd om 's werelds kleinste ontwerp in een axiale en radiale richting te maken. Dit bespaart kostbare installatie ruimte en kan daarom van belang zijn. Ondanks dit unieke compacte ontwerp zorgt de invloed van de hoge belasting voor een grote duurzaamheid en maximale levensduur.

 

De PROFINET encoders van Wachendorff beschikken over de nieuwste PLC-technologie, dankzij de minimale bus cyclustijd van 125 µs.
De single-draai-omgeving, met de innovatieve QuattroMag® technologie, biedt een resolutie tot 16 bit, een precisie van +/-0.0878 ° (12-bits), een herhaalde nauwkeurigheid van +/-0.0878 ° (12-bits) en de interne dynamiek van 50 µs. Op het gebied van de multi-turn, hebben de Profinet encoders van Wachendorff onderhoudsvrije en ruimtebesparende EnDra® technologie.

 

Dankzij deze zeer nauwkeurige en dynamische technologieën, kunnen de absolute encoders WDGA met magnetische scanning worden gebruikt in tal van toepassingen, waarin tot nu toe alleen absolute encoders gebaseerd op optische principes kunnen worden gebruikt. Fabrikanten en werktuigkundige engineers kunnen nu ook profiteren van het modulaire principe uitgevoerd door Wachendorff automatisering, in combinatie met de streng toegepaste filosofie van de LeanQ.


Meer informatie: www.wachendorff-automation.com/profinet

Rechter kolom