U bevindt zich hier

Inhoud

Wij creëren veiligheid

Veilig werken, veilig leven

De Schmersal Groep zet zich met haar producten al jarenlang in voor veiligheid op de werkplek. Uit een mengelmoes van mechanische en contactloze schakelcomponenten ontstond 's werelds grootste assortiment veiligheidsschakelcomponenten en veiligheidsschakelsystemen voor de beveiliging van mens en machine. In onze nieuwe online-catalogus vindt u het volledige assortiment.

Sinds twintig jaar sluiten veiligheid en productiviteit elkaar niet meer uit. Onder grote belangstelling van overheden en andere instanties hebben wij moderne veiligheidssystemen in machines geïntegreerd voor een probleemloze, veilige productiestroom. Producenten van veiligheidssystemen leveren op deze manier een belangrijke bijdrage aan een prettige werkomgeving waarin machines de mensen zwaar en eentonig werk uit handen nemen zonder hen bloot te stellen aan gevaren en onverantwoorde risico's.

Met een veilige arbeidswereld voor ogen ontwikkelen de ingenieurs van de Schmersal Groep steeds weer nieuwe componenten en systemen voor alle denkbare toepassingen. Daarbij richten wij ons op drie terreinen: lift-, automatisering- en veiligheidstechniek. Dankzij onze knowhow, onze innovatiekracht en ons uitgebreide assortiment zijn wij marktleider op deze terreinen. Nieuwe veiligheidsconcepten vragen om nieuwe systeemoplossingen. We moeten innovatieve detectieprincipes integreren en nieuwe manieren vinden om informatie over te brengen en te analyseren. En tot slot zorgt ook de groeiende hoeveelheid normen en richtlijnen op het gebied van machineveiligheid ervoor dat fabrikanten maar ook gebruikers en producenten van machines anders moeten gaan denken.

Dat zijn de uitdagingen die de Schmersal Groep met u wil aangaan; nu en in de toekomst, "partner van machine- en installatiebouwers"

Rechter kolom

Bedrijfsprofiel

De Schmersal Groep ontwikkelt en produceert ca. 18.000 verschillende schakelcomponenten en is met dit assortiment één van de grootste leveranciers ter wereld.

Met veel kennis van specifieke branches en gekwalificeerde dienstverlening biedt Schmersal totale systeemoplossingen op het gebied van automatisering en veiligheid van machines en installaties. Meer dan 1.900 werknemers in ruim twintig landen werken er elke dag aan om samen met onze klanten toekomstgerichte, veiligheidstechnische oplossingen te realiseren.

Het hoofdkantoor van Schmersal in Wuppertal