Inhoud

TAAKOMSCHRIJVING

Meer dan 70 jaar geleden begon Schmersal als een familiebedrijf in Wuppertal. En hoewel het bedrijf vandaag de dag is uitgegroeid tot een wereldwijde speler met aanwezigheid in meer dan 20 landen met meer dan 1800 werknemers, zijn onze familiewaarden nog steeds aanwezig in alles wat we doen. Omdat onze waarden deel uitmaken van ons DNA bij Schmersal, fungeren ze als het fundament van onze visie en missie voor de Schmersal-groep vandaag en in de toekomst.

De ontwikkeling van de Visie, Missie en Kernwaarden van elk bedrijf moet de mensen in het bedrijf vertegenwoordigen en niet alleen het gevoel zijn van het hoogste management of de mening van een derde partij. Met dit in gedachten zijn onze waarden ontwikkeld met een globale aanpak en vertegenwoordigen zij wat belangrijk is voor onze medewerkers van over de hele wereld.

Als bedrijf is het belangrijk dat we onze waarden volgen in onze dagelijkse activiteiten en alles in het werk stellen om volgens onze waarden te leven.

ONZE VISIE

Als Schmersal-groep de toonaangevende leverancier van systemen en oplossingen zijn in de gebieden waarin wij actief zijn en daarin de hoogste klantentevredenheid bereiken. Worden erkend als een innovatieve wereldwijde marktleider op het gebied van veiligheidstechnologie en technische services.

ONZE MISSIE

Onze mondiale en lokale markten voorzien van veilige, betrouwbare en innovatieve oplossingen gericht op het waarborgen van de veiligheid van mens en machine. Ontwikkelen van duurzame en langdurige samenwerking die onze klanten en de Schmersal Groep ten goede komen door onze processen continu te verbeteren door technologie en marktervaring.

1 | WIJ HEBBEN VEILIGHEID ALS ONZE #1 PRIORITEIT

We verbeteren het leven van mensen door bij te dragen aan een veiliger werkomgeving
in elk bedrijf.

2 | WIJ WAARDEREN MENSEN

We bieden een veilige werkplek en behandelen alle mensen met respect en zonder enige vorm van discriminatie. We moedigen eerlijkheid, empathie en vertrouwen in alle relaties binnen en buiten Schmersal aan.

3 | WIJ WERKEN ALS ÉÉN BEDRIJF

We verbinden, betrekken en schakelen medewerkers breed in. We promoten teamwerk en een werkplek die professionele uitdagingen biedt om de groei van onze medewerkers binnen het bedrijf te bevorderen.

4 | WIJ HANDELEN OP DE JUISTE MANIER

We zijn verantwoordelijk en handelen met integriteit op een eerlijke, transparante en verantwoorde manier om de reputatie van de Schmersal-groep als familiebedrijf en haar mensen te beschermen.

5 | WIJ ZORGEN VOOR ONZE PLANEET

We werken op een actieve en duurzame manier om de impact van onze activiteit op het milieu te verminderen.

6 | WIJ STREVEN NAAR UITMUNTENDHEID EN OPLOSSINGSGERICHTHEID

Als onderdeel van een wereldwijd team nemen we allemaal de verantwoordelijkheid voor onze taken. We richten ons op innovatie en uitmuntendheid in onszelf, onze processen, producten en diensten. We zijn altijd gericht op een oplossing en bieden de hoogst mogelijke klantwaardering.

7 | WIJ ZIJN ONS BEWUST VAN ONZE SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID

We bouwen een omgeving van solidariteit en respect, dragen door persoonlijke inzet en financiële inspanningen bij aan de duurzame ontwikkeling van de samenleving.