U bevindt zich hier

Inhoud

12.07.2022

Anton Ivanov is de nieuwe branchemanager Levensmiddelen/Verpakkingen bij Schmersal

Wuppertal 12 juli 2022.  De Schmersal Groep heeft Anton Ivanov benoemd tot de nieuwe branchemanager voor de marktsegmenten levensmiddelen, dranken, geneesmiddelen en verpakkingen. In deze positie onderhoudt en adviseert hij op partnerniveau onze klanten in binnen- en buitenland.  Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de nieuwe ontwikkeling van producten en het onderhoud van bestaande productfamilies die speciaal op deze toepassingsgebieden zijn toegesneden. De Schmersal Groep heeft voor deze branches een eigen, gevarieerd productassortiment ontwikkeld dat aan specifieke eisen voldoet, bijvoorbeeld met het oog op hygiënisch design.

Anton Ivanov is een door TÜV Rheinland gecertificeerde Functional Safety Engineer en startte zijn carrière in de industriële automatisering als sales manager bij een bedrijf in St. Petersburg, Rusland. Hij beschikt over meer dan tien jaar beroepservaring in de B2B sales en marketing en werkte meerdere jaren voor het Duitse dochterbedrijf van een wereldwijd actieve onderneming, waar hij een nieuwe sales-strategie introduceerde die tot een aanzienlijke omzetgroei leidde.

„Schmersal is uitgesproken klantgericht en heeft in de levensmiddelen-, verpakkings- en farmaceutische industrie een uitstekende naam dankzij de veiligheidssystemen en toepassingsspecifieke oplossingen op maat. Daarom kijk ik uit naar de nieuwe opgaven die met deze verantwoordelijke positie gepaard gaan“, aldus Anton Ivanov. „Mijn belangrijkste doel zal zijn om de bestaande samenwerkingen en de uitstekende marktpositie verder uit te breiden. Vooral voor de netwerk- en systeemoplossingen van Schmersal zie ik nog veel mogelijkheden.”
 

 

 

Rechter kolom