U bevindt zich hier

Inhoud

05.07.2017

Michael Ambros is nieuwe directeur bij Schmersal

In zijn nieuwe functie is Michael Ambros globaal verantwoordelijk voor de afdelingen Administratie en Sales & Marketing.

Wuppertal, 30 mei 2017. De Schmersal Groep heeft zijn managementteam uitgebreid met Michael Ambros als directeur van K.A. Schmersal GmbH & Co. KG. In zijn nieuwe functie, sinds 1 mei, is Michael Ambros globaal verantwoordelijk voor de afdelingen Administratie en Sales & Marketing. Directeur Michael Mandel heeft de leiding over de technisch georiënteerde afdelingen bij Schmersal.
De afgestudeerde econoom Michael Ambros was lange tijd hoofd van een internationaal vooraanstaand bedrijfsadviesbureau op het gebied van corporate finance en beschikt over jarenlange management- en beroepservaring in de meest uiteenlopende branches binnen en buiten Europa, waaronder ook de VS en Rusland. Hij leidde zowel strategische bedrijfsaan- en verkopen en operatieve bedrijfsoptimalisaties als beursgangen. Daarnaast bouwde hij in India in meerdere jaren succesvol een outsourcing-unit op. Zijn veelomvattende internationale ervaring zal hij nu als directeur bij de Schmersal Groep inzetten. Tot het managementteam van het bedrijf horen, naast Michael Ambros en Michael Mandel, de twee managing shareholders Heinz en Philip Schmersal.
Michael Ambros heeft zin in de nieuwe uitdaging. „Het is belangrijk onze onderneming internationaal nog beter op de kaart te zetten. We moeten de samenwerking binnen de Schmersal Groep versterken en beschikbare synergieën gebruiken, om ook in de toekomst concurrerend te kunnen zijn en een belangrijke partner voor onze klanten te blijven.“

Rechter kolom