U bevindt zich hier

Inhoud

03.12.2020

Nieuwe online shop voor machineveiligheid

Schmersal start met gebruiksvriendelijke inkooptool  

Harderwijk, Nederland, 3.12.2020.  De Schmersal Groep heeft NIEUW in Nederland een webshop voor componenten op het gebied van functionele machineveiligheid. Het bedrijf heeft zijn bekende en uitgebreide online catalogus gekoppeld aan een geautomatiseerd bestel- en verzendproces om een handige en veilige inkooptool te creëren die 24 uur per dag, 7 dagen per week na registratie beschikbaar is voor klanten.

Ongeveer 6.000 veiligheids- en automatiseringsproducten kunnen direct via de nieuwe Schmersal webshop worden besteld - van eenvoudige elektromechanische veiligheidsschakelaars t/m programmeerbare veiligheidsbesturingen en software. Bovendien is er voor elk product actuele, uitgebreide productinformatie beschikbaar, die op elk moment kan worden opgevraagd. Daarnaast zijn de bedieningshandleidingen en certificaten van de componenten en vele andere documenten beschikbaar om te downloaden. 

Na een succesvolle registratie geeft de Schmersal webshop de prijzen weer. De respectievelijke levertijden voor de gewenste producten worden ook aangegeven en de klant kan kiezen tussen verschillende betalingsmethoden. De bediening van de bestelfuncties in de Schmersal Webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

De nieuwe online inkooptool van Schmersal is in eerste instantie beschikbaar voor de klanten in Nederland en Duitsland, maar het is de bedoeling dat deze in de nabije toekomst ook in andere landen beschikbaar komt.

"Met de introductie van de webshop positioneert Schmersal zich opnieuw als een innovatief, klant- en servicegericht bedrijf", legt Gijsbert Heenck, Managing Director Schmersal Nederland B.V. uit. "Wij willen onze klanten ondersteunen in hun inkoopproces en ervoor zorgen dat zij zo snel en eenvoudig mogelijk het juiste Schmersal product tegen een marktconforme prijs kunnen inkopen". 

De webshop is nu beschikbaar op. Hier moet de gebruiker inloggen resp. zich registreren. 
 

Rechter kolom