U bevindt zich hier

Inhoud

09.02.2018

Schmersal Groep richt dochtermaatschappij op in Japan

Tetsuya Horimoto tot nieuwe directeur benoemd

Wuppertal, vrijdag 9 februari 2018.  De Schmersal Groep heeft, om de Japanse markt beter te kunnen bedienen, een zelfstandige dochtermaatschappij in Japan opgericht. Tetsuya Horimoto is tot directeur benoemd van de nieuwe Schmersal Japan KK. Hij volgt Takashi Kabe op die, na veel succesvolle jaren als hoofd van het actuele Schmersal verkoopkantoor in Japan, eind 2017 welverdiend met pensioen is gegaan. Tetsuya Horimoto is elektronisch ingenieur en heeft jarenlange managementervaring bij bekende internationale ondernemingen uit de automatiseringsbranche. Bovendien is hij Functional Safety Engineer met TÜV-certificaat. „Met de oprichting van de dochtermaatschappij in Tokyo zal Schmersal zijn aanbod aan veiligheidstechnische componenten en systemen voor de Japanse markt uitbreiden. Bovendien zullen we onze klanten nog beter het omvangrijke service-aanbod van ons bedrijfsonderdeel tec.nicum ter plaatse aan kunnen bieden“, vertelt Tetsuya Horimoto.
De Schmersal-locatie in Japan moet groeien, zowel qua ruimte als op het gebied van personeel. Een eigen magazijn moet in de toekomst voor een snellere productlevering aan de klanten zorgen. En dankzij nog meer gekwalificeerde ingenieurs kan het klantenbestand uitgebreid worden. „Onze klanten in Japan komen vooral uit de machinebouw, de staalindustrie, de automobielindustrie en de liftbouw. Vooral de Japanse machinebouwers exporteren het grootste deel van hun producten.  En deze klanten kunnen we met het gefundeerde knowhow van onze tec.nicum-experts ondersteunen bij de verschillende internationale en Europese rechtsvoorschriften en normen over machine- en werkveiligheid en de bijbehorende veiligheidsoplossingen“.
De nieuwe Schmersal Japan KK bevindt zich op hetzelfde adres als het actuele Schmersal Japan Branch Office – de contactgegevens blijven ongewijzigd: Schmersal Japan KK
3-39-8 Shoan, Suginami-ku
Tokyo 167-0054
Japan
Phone: +81-3-3247-0519
Fax: +81-3-3247-0537
E-Mail: safety@remove-this.schmersaljp.com
www.schmersal.jp

Rechter kolom