Inhoud

Vestiging China/Sjanghai

Na een intensieve voorbereidingsfase werd al in 1999 een fabriek in de groeimarkt China opgericht en in de periode daarna meermaals uitgebreid.

Door de continue groei was er een geheel nieuw gebouw in Qingpu/Sjanghai nodig. Dit werd in 2014 geopend. Op een terrein van 16.000 m² zette Schmersal Industrial Switchgear Shanghai Co. Ltd. (SISS) een gebouwencomplex neer met een productieoppervlakte van 9.500 m², een 4000 m² groot magazijn en een vijf verdiepingen tellend kantoorgebouw met een gebruiksoppervlakte van 1.700 m². Het gebouw voldoet aan de Europese bouwnormen en is uitgerust met de modernste, milieuvriendelijke technologie. Zo wordt het gebouw bijvoorbeeld verwarmd met geothermische energie.

Circa 150 medewerkers monteren en produceren daar positie- en veiligheidsschakelaars en liftschakelcomponenten voor de Oost-Aziatische markt. Een eigen ontwikkelingsafdeling past sinds 2008 bestaande modules aan de wensen van de klant aan. Daarnaast heeft Schmersal veel verkoopkantoren in de industriële centra van China.

  • Opgericht: 1999
  • Medewerkers: 150

Kernactiviteiten:

  • Ontwikkeling en productie van schakelcomponenten op het gebied van veiligheids-, automatiserings- en lifttechniek voor de Aziatische markt

Rechter kolom

Directie

Michele Seassaro